Branilci naslova le met od poraza

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Branilci naslova prvakov lige NBA so obrambo naslova v letošnji končnici prvenstva začeli z zmago.
Oglej si celoten članek

Moštvo Cleveland Cavaliers je na prvi tekmi prvega kroga končnice pod domačima obročema premagalo moštvo Indiana Pacers z izidom 109:108 ter v seriji na štiri zmage povedlo z 1:0.

Prvi zvezdnik konjenikov LeBron James je k zmagiprispeval 32 točk in 13 podaj. Pri Indiani je bil najbolje razpoložen Paul George z 29 točkami. George je zadel tudi zadnji koš na tekmi, trojko, s katero je Indiana 40 sekund pred koncem znižala na 108:109, kar pa ni bilo dovolj za preobrat. CJ Miles je tik pred zvokom sirene zgrešil koš za zmago.

Kanadska ekipa Toronto Raptors, ki prav tako nastopa v vzhodni konferenci, ni najbolje začela boja za šampionske prstane. Plenilci niso izkoristili prednosti domače dvorane in so proti Milwaukee Bucks izgubili s 83:97.

Tudi na Zahodu so domači imeli polovičen uspeh. Košarkarji San Antonio Spurs so s 111:82 premagali Memphis Grizzlies za prvo zmago v letošnji končnici. Kawhi Leonard je za ostroge izenačil svoj najboljši dosežek na tekmah, odigranih v končnicah, dosegel je 32 točk.

Ekipa Los Angeles Clippers pa je doživela poraz pod domačima obročema. Moštvo Utah Jazz je bilo boljše s 97:95.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.