Branilec naslova brez težav

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaški teniški igralec Marin Čilić, lanski zmagovalec odprtega prvenstva ZDA v New Yorku, je brez težav napredoval v 3. krog letošnjega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Branilec naslova Marin Čilić, letos deveti nosilec, je premagal Rusa Jevgenija Donskoja s 6:2, 6:3, 7:5. V naslednjem krogu se bo Hrvat pomeril z boljšim iz obračuna med Kazahstancem Mihailom Kukuškinom in Bolgarom Grigorjem Dimitrovom.

S porazom proti Špancu Felicianu Lopezu pa je kariero končal Mardy Fish. Američan je že pred New Yorkom napovedal, da bo to njegov zadnji turnir v karieri, ki so jo v zadnjih letih zaznamovale številne zdravstvene težave. Nekoč sedmi igralec sveta in drugi z olimpijskih iger leta 2004 pa se je poslovil v borbenem slogu, saj je klonil šele po petih nizih s 6:2, 3:6, 6:1, 5:7, 3:6. Sedmi nosilec Španec David Ferrer je premagal Srba Filipa Krajinovića s 7:5, 7:5, 7:6 (4).

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je uspešno prestala prvi krog v konkurenci ženskih dvojic. Srebotnikova, ki je skupaj s Francozinjo Caroline Garcia peta nosilka, je ugnala Tajvanko Chin-Wei Chan in Hrvatico Darijo Jurak s 6:3 in 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.