Brata Toure ne smeta igrati za City

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo reprezentance Slonokoščene obale je zavrnilo prošnjo bogatega Manchester Cityja, da bi se brata Toure izbrani vrsti priključila šele po derbiju z Manchester Unitedom.
Oglej si celoten članek

Najzanimivejši dvoboj tretjega kola FA pokala bosta odigrala Manchester City in Manchester United. Trenutno vodilna kluba Premier League se bosta v nedeljo pomerila na City of Manchester Stadiumu, pred domačimi gledalci pa ne bosta zaigrala tudi brata Kolo in Yaya Toure. Oba že v soboto namreč pričakujejo v Parizu, kjer se bo zbrala reprezentanca Slonokoščene obale, ki bo v naslednjem mesecu nastopala na Afriškem pokalu narodov, ki ga tokrat skupno gostita Gabon in Ekvatorialna Gvineja.

"Vodstvo reprezentance Slonokoščene obale smo poskušali prepričati, da bi se igralca izbrani vrsti priključila nekaj dni kasneje, a so nas zavrnili," je bil nad odločitvijo razočaran trener Cityja Roberto Mancini. Odgovor Afričanov naj bi bil: "Saj poznate pravila." Ta dovoljujejo izbranim vrstam, da svoje reprezentante zberejo dva tedna pred začetkom afriškega prvenstva. To se bo tokrat začelo 21. januarja.

"Zelo sem razočara. nekaj tednov sem se trudil najti rešitev, a mi ni uspelo. Boli me, ker bom moral izpustiti FA derbi proti Unitedu, a pri zvezi niso želeli slišati, da bi se kasneje pridružil reprezentanci," pa je povedal Yaya Toure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.