Bravo z južnokorejsko okrepitvijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bliža se začetek nove sezone slovenskega nogometnega prvenstva, moštva sestavljajo igralski kader.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Bravo se je pred novo sezono Prve lige Telekom Slovenije okrepil z južnokorejskim igralcem Chanwoo Kimom, so sporočili iz kluba. Mladi 21-letni napadalni vezist je z moštvom iz prestolnice podpisal dveletno pogodbo.

Nazadnje je Kim igral za univerzo Hanyang, pri Bravu pa je bil že pred časom na preizkušnji, na kateri so bili z njim v taboru ljubljanskega kluba navdušeni, je takrat poročal slovenski časnik Delo.

Kim bo tako eden izmed štirih Korejcev, ki si kruh služijo v Sloveniji. Za domžalsko prvo ekipo igra Dohyun Kim, ki je doslej zbral pet nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Tržnica Domžale pozdravile starega znanca, Bravo zadržal veterana

Za Muro pa sta po podatkih Nogometne zveze Slovenije (NZS) registrirana tudi 18-letna Sukjun Hong in Hyungbin Son.

Bravo je na lestvici minulega državnega prvenstva zasedel sedmo mesto.

Bržčas pa prvega kroga nove sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije Bravo proti Domžalam ne bo odigral 13. avgusta, kot je bilo predvideno, saj je prva ekipa Domžalčanov zaradi pozitivnega primera na novi koronavirus trenutno v karanteni.

Posledice okužbe Domžalčani v karanteni, tekma z Bravom prestavljena

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.