Šport > Nogomet
180 ogledov

Domžale pozdravile starega znanca, Bravo zadržal veterana

NK Domžale trening Reševalni pas/Twitter
Na slovenski nogometni sceni je prestopni rok že v polnem zagonu.

Hrvaški nogometaš Tonči Mujan bo v prihodnji sezoni znova igral za Domžale, je na svoji spletni strani sporočil slovenski prvoligaš. 25-letni Mujan, ki se najbolje znajde na desnem krilnem položaju, je nazadnje igral za turški Ümraniyespor, po izteku pogodbe pa se je preselil ob Kamniško Bistrico.

Mujan je bil član Domžal do januarskega prestopnega roka, po polletni pogodbi s turškim moštvom pa se vrača na slovenske zelenice. Na njih je zbral 104 nastope in dosegel 11 golov ter 19 asistenc.

domžale Tržnica Šport Trojica zapušča Domžale, nov obraz v Celju

Ljubljanski Bravo je podaljšal pogodbo z veteranom Luko Žinkom, so sporočili na uradni spletni strani kluba. Žinko bo imel v Šiški dvojno vlogo, saj bo opravljal tudi trenerske naloge.

V minuli sezoni je 37-letni Žinko odigral 31 tekem in dosegel tri zadetke ob štirih podajah. Ljubljančani predvsem računajo na bogate izkušnje zveznega igralca, ki bodo v pomoč pri razvoju mlajših nogometašev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice