Šport > Nogomet
245 ogledov

Bale ostaja v Madridu, v Sežani up Valencie

Gareth Bale Epa
Nogometna prvenstva se počasi zaključujejo, poletni prestopni rok je že v polnem razmahu.

Gareth Bale je v Real Madrid 2013 prišel iz Tottenhama v prestopu vrednem 100,8 milijona evrov. Čeprav je v tej sezoni igral zelo malo, 31-letni valižanski reprezentant ostaja v Madridu, je za BBC povedal njegov posrednik Jonathan Barnett. Španski in britanski mediji že mesece ugibajo, ali bo Valižan zapustil "kraljevi klub", sodeč po trditvah njegovega agenta bo ostal v Madridu.

"Obstaja zelo velika vrzel, ker ga trenutno ni v ekipi Real Madrida, vendar ne bo odšel. Njegova pogodba traja še dve leti. Všeč mu je, da živi v Madridu in ne gre nikamor," je dejal Barnett.

Bale je v dresu Reala osvojil štiri naslove v Ligi prvakov in dva naslova španskega prvaka, dosegel je več kot 100 golov, a trener Zinédine Zidane v tej sezoni njegove storitve uporablja po kapljicah, kot da bi bil Bale zdravilo.

"Zidane je bil zelo uspešen. Ne gre za to, da ne bi mogla shajati eden z drugim. Zidane ga preprosto pušča na klopi. Gareth trenira vsak dan in dobro trenira," je dodal njegov nogometni agent. "Gareth je eden najboljših igralcev na svetu. Najboljši igralci sveta ne gredo igrati nekam kot posojeni igralci," je bil jasen njegov agent glede ugibanj o tem, da v Realu razmišljajo o tem, da bi ga posodili kateremu drugemu moštvu.

Safet Hadžić Neverjetno Šport Pred dnevom D drama v Olimpiji, Hadžiću očitajo kazniva dejanja!

gareth bale zinedine zidane | Avtor: Epa Epa

Pep Guardiola Pomenljivo Šport "Na igrišču spoštujem Arsenal. Izven igrišča ..."

Nogometni klub Tabor Sežana se je okrepil s Špancem Gastónom Alonsom. Devetnajstletnik je bil pred tem član mladinskega pogona Valencie, izkušnje pa ima z nastopanjem v ligi prvakov za mlade nogometaše, v kateri je zbral tri tekme.

Alonso je s Kraševci podpisal dveletno pogodbo. Zadnja tri leta je igral za mladinski pogon Valencie, kamor je prišel iz vrst mestnega tekmeca Levanteja.

Obenem so iz vrst Sežane sporočili, da so sporazumno prekinili pogodbo z napadalcem Lazarjem Miloševom. Slednji bo kariero nadaljeval pri srbskem prvoligašu Napredku iz Kruševca. Na 17 tekmah v Prvi ligi Telekom Slovenije 24-letni Srb ni dosegel zadetka.

Sežanci so si že zagotovili obstanek v prvoligaški konkurenci, v zadnjem, 36. kolu, pa bodo v sredo igrali domačo tekmo proti Muri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice