Šport > Nogomet
2622 ogledov

To je Leo Messi povedal po naslovu Reala

Leo Messi Barcelona Epa
Argentinski zvezdnik je po odločitvi o zmagovalcu La Lige spregovoril o Barceloni in njenih najhujših tekmecih.

Real Madrid si je z zmago nad Villarrealom (2:1) v četrtek zvečer zagotovil svoj 34. naslov državnega prvaka. Za nameček je Barcelona doma nepričakovano izgubila z Osasuno (1:2) in tako klavrno končala boj za lovoriko, ki jo je osvojila v zadnjih dveh sezonah.

Po porazu proti Osasuni, ki je do odločilnega gola na Camp Nouu prišla z zgolj deseterico na zelenici, je za medije spregovoril Leo Messi in opozoril na številne slabosti, ki jih je letos pokazala katalonska zasedba.

"Nismo pričakovali, da se bo končalo na takšen način, a to je ogledalo naše sezone. Bili smo nekonstantna in šibka ekipa, ki so jo drugi premagovali s tempom in željo. Lahko je bilo doseči gol proti Barceloni," je dejal Messi, ki je proti Osasuni na spektakularen način zabil edini gol za svoje moštvo.

Real Madrid 34. naslov državnih prvakov La Liga Šport Real Madrid slavi naslov, na dnu še ena neznanka

"Madrid je naredil, kar je moral. Po prekinitvi niso izgubili, kar gre pohvaliti. Toda mi smo jim pomagali, ker smo izgubljali točke tam, kjer ni bilo potrebno. Moramo biti samokritični. Mi igralci in vsi v klubu. Madrid je zmagal vse tekme, toda mi smo Barcelona in moramo narediti enako. Moramo gledati sebe, ne pa nasprotnika," je nadaljeval Argentinec, s 23 goli in kar 21 asistencami znova najbolj učinkovit nogometaš La Lige.

Leo Messi Barcelona | Avtor: Epa Epa

Marcus Rashford Crystal Palace Manchester United Premier League Šport Manchester United odgovoril na izziv, nič še ni odločeno

Barcelono v nadaljevanju sezone čaka še Liga prvakov. Na povratni tekmi osmine finala se bodo Katalonci doma pomerili z Napolijem, potem ko se je prva tekma v Neaplju končala neodločeno (1:1).

"Nekaj moramo spremeniti, drugače bomo izgubili z Napolijem. Moramo zbistriti glavo in se osredotočiti na Ligo prvakov. Navijači so jezni zaradi celotne sezone, jezni smo tudi mi. Normalno je, da se navijači tako počutijo po porazih, kakršne smo doživeli v Ligi prvakov proti Romi in Liverpoolu. Navijači izgubljajo potrpljenje, ker jim ničesar ne vračamo," je sklenil Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice