Šport > Nogomet
426 ogledov

Vstopnice za tekmo leta niso na voljo, Olimpija brez navijačev!

Arena stadion Z'dežele Celje NK Celje
V sredo zvečer bodo oči slovenske športne javnosti usmerjene na celjski stadion Z'dežele.

Pred zadnjim kolom Prve lige TS ima Celje dve točki naskoka pred drugouvrščeno Olimpijo. Na medsebojni tekmi vodilnih ekip se bo tako odločalo o naslovu prvaka, ki bi bil za Celje prvi v zgodovini.

Kulisa seveda ne bo dogodku primerna, saj so ukrepi za zajezitev širjenja covida-19 še vedno v veljavi. Na celjskem nogometnem objektu, ki sicer lahko sprejme več kot 13.000 duš, bo tako le 500 gledalcev.

In iz mesta ob Savinji so sporočili, da je omenjena kvota že zapolnjena in da vstopnice niso na voljo. Podporo navijaške skupine bodo imeli tako le domači, medtem ko bodo ljubitelji Olimpije srečanje morali spremljati v televizijskem prenosu.

Safet Hadžić Neverjetno Šport Pred dnevom D drama v Olimpiji, Hadžiću očitajo kazniva dejanja!

"Kapaciteta 500 udeležencev že zapolnjena z obveznimi in zvestimi udeleženci. Prodaje vstopnic za tekmo z Olimpijo žal ne bo. V skladu z Odlokom o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji in ob doslednem upoštevanju ukrepov in priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe za virusom SaRS-CoV-2 se lahko tekme udeleži največ 500 gledalcev (ODLOK in UKREPI NIJZ), dovoljena kapaciteta pa je že zapolnjena z obveznimi in zvestimi udeleženci naših domačih tekem," so zapisali v celjskem klubu.

"Ob predstavnikih Nogometne zveze Slovenije in protokolarnih osebah, si bodo srečanje 36. kroga PLTS med Celjem in Olimpijo (22. julij ob 20:45 uri) na stadionu Z'dežele ogledali tudi dolgoletni podporniki kluba, lastniki sezonskih vstopnic 2019/2020 in navijaška skupina Celjski grofje," so obrazložili v kolektivu iz knežjega mesta.

Arena stadion Z'dežele Celje | Avtor: NK Celje NK Celje

V nadaljevanju so podali še nekaj navodil za obiskovalce odločilnega srečanja: "Prevzem dnevnih vstopnic s sezonskimi bo obvezen. V prostorih kluba bo potekal samo dan pred tekmo (torek, 21. julija) in sicer v dopoldanskem času (10:00 - 12:00) ter v popoldanskem času (16:00 - 18:00). Prevzem je obvezen in je mogoč samo ta dan, s seboj pa morate imeti sezonsko vstopnico in osebno izkaznico, saj bo potekala personalizacija vstopnic. Vstopnica ni prenosljiva, vstop na stadion je mogoč samo z osebno izkaznico in vstopnico. (...) Vrata stadiona Z'dežele (vhod št. 2 in VIP) se bodo na dan tekme odprla ob 19:45 uri. Uporaba zaščitne maske je za vse obiskovalce obvezna od začetka do konca javne prireditve, naj spomnimo še na upoštevanje varnostne razdalje, pravila higiene kašlja in umivanja rok. Sedežni red bo označen, obvezna bo uporaba dovoljenih sedežev!"

Ante Vukušić SNL Šport Znani trije nominiranci za igralca leta
Komentarjev 1
  • Francesco Sinibaldi 15:50 21.julij 2020.

    Something new in my heart. I'm going to believe that everything shines in the light of a footprint, with a loving desire, in the sound of the new day... Francesco Sinibaldi

Sorodne novice