Šport > Nogomet
12417 ogledov

Zoran Janković o "čudnih stvareh" v Olimpijinih pisarnah

Zoran Janković Profimedia
Ljubljanski župan je podal pomenljivo izjavo po odločilni tekmi letošnje Prve lige TS.

V sredo zvečer se je Celje na stadionu Z'dežele po remiju proti Olimpiji (2:2) veselilo svojega premiernega državnega naslova. Grofi so z neodločenim izidom ubranili dve točki naskoka na lestvici, ki so jih imeli pred usodno tekmo.

Luka Kerin Odločitev Šport Po pravi drami prvi naslov za Celje

Razplet je bil sila napet, Ljubljančani so se dvakrat vrnili po vodstvu Celjanov, toda na koncu so se veselili igralci iz mesta ob Savinji.

Srečanje si je ogledal tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Po tekmi je obžaloval zapravljene priložnosti zeleno-belih in opozoril na zmedo, ki je v zaključnih tednih prvenstva vladala v taboru Olimpije.

Nepopisno veselje Šport Konec 100-letne suše v knežjem mestu: "Noro, noro!"

"Pri Olimpiji je bilo zadnje čase v pisarnah vse preveč čudnih stvari. To se brez dvoma tudi pozna na igrišču," je za TV Celje dejal Janković.

Slednji je pred tekmo napovedal zmago gostov z 1:2, a se napoved na njegovo žalost ni uresničila. Je pa izrazil zadovoljstvo nad uspehom Dušana Kosića, Ljubljančana na klopi Celja, ki je v preteklosti pustil globok pečat v klubu iz prestolnice tako v vlogi nogometaša kot trenerja.

Dušan Kosič Na realnih tleh Šport Kosič med slavjem napovedal možnost odhoda najboljših

"Na koncu je imela Olimpija izjemne priložnosti, ampak to je šport. Predvsem sem vesel zaradi Duleta Kosića. Čestitam mu za dobro, uspešno delo, enako celi ekipi," je po napetem večeru dejal Janković.

Komentarjev 16
  • MAVS 22:36 24.julij 2020.

    Janković, res se dogajajo čudne stvari prisluhi o kuhbahriji z farmacevtko izginejo iz sodnega spisa,kazenski spisi se že leta hladijo v predalih sodišča, miljonski dolgovi jankovićev kar na lepem izginejo, se jih odpiše, kmetijske parcele jankovičev kar čez noč postanejo ...prikaži večo gradbene itd, itd... res čudne stvari se dogajajo v tej žabarski dolini.

  • SonnyBlack 18:59 24.julij 2020.

    jankovic...baraba ena...najprej naj pred svojim pragom pocisti o cudnih stvareh... res je da je Lj nardil lepo...ampak na cigav racun...marsikdo je zaradi njegovih prijemov propado...picka mu materna jankovic govnar en

  • bogdan76 16:35 24.julij 2020.

    Politika ga je nastavila v Merkator,posledice njegovega vodenja plačuje narod ki ga še zmiraj potpira razumi današnjega človeka levičarja.

Sorodne novice