Brazilci komajda strli žilave Čilence

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kanada je gostila vroči prijateljski obračun med Brazilijo in Čilom, ki se je končal v prid gostiteljem svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Petkratni svetovni prvaki so se morali potruditi, da so v Kanadi ugnali Čilence, saj so do zmage prišli manj kot petnajst minut pred koncem. Karioke je sicer v vodstvo popeljal Hulk v 14. minuti, s čimer je tudi postavil izid prvega polčasa.

V drugem delu igre so gledalci nato videli še dva zadetka. Prvega je za izenačenja na ena v 70. minuti dosegel Eduardo Vargas. Sedem minut kasneje pa je za zmago in končnih 2:1 zadel še soigralec Valterja Birse pri Milanu, Robinho

Druga nočna prijateljska tekma med Hondurasom in Ekvadorjem se je končala brez zmagovalca, a z dvema rdečima kartonoma. Ekvadorci so sicer srečanje začeli bolje in povedli z zadetkom Ayovija, a so nogometaši Hodnurasa izid popolnoma preobrnili z dvema goloma Carlosa Costlyja. Kasneje je na vsaki strani po en nogometaš prejel rdeč karton, končni izid tekme pa je v zaključku tekme postavil Enner Valencia

Pregled vseh včerajšnjih tekem.

Prijateljski tekmi, rezultata:

Brazilija : Čile 2:1 (1:0)

Hulk (14), Robinho (77); Vargas (70)

Honduras : Ekvador 2:2 (0:1)

Costly (62, 67); Ayovi (15), Valencia (88)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.