Šport > Nogomet
28 ogledov

Brazilci komajda strli žilave Čilence

Zmagoviti gol Robinha proti Čilu Reuters
Kanada je gostila vroči prijateljski obračun med Brazilijo in Čilom, ki se je končal v prid gostiteljem svetovnega prvenstva.

Petkratni svetovni prvaki so se morali potruditi, da so v Kanadi ugnali Čilence, saj so do zmage prišli manj kot petnajst minut pred koncem. Karioke je sicer v vodstvo popeljal Hulk v 14. minuti, s čimer je tudi postavil izid prvega polčasa.

V drugem delu igre so gledalci nato videli še dva zadetka. Prvega je za izenačenja na ena v 70. minuti dosegel Eduardo Vargas. Sedem minut kasneje pa je za zmago in končnih 2:1 zadel še soigralec Valterja Birse pri Milanu, Robinho

Druga nočna prijateljska tekma med Hondurasom in Ekvadorjem se je končala brez zmagovalca, a z dvema rdečima kartonoma. Ekvadorci so sicer srečanje začeli bolje in povedli z zadetkom Ayovija, a so nogometaši Hodnurasa izid popolnoma preobrnili z dvema goloma Carlosa Costlyja. Kasneje je na vsaki strani po en nogometaš prejel rdeč karton, končni izid tekme pa je v zaključku tekme postavil Enner Valencia

Pregled vseh včerajšnjih tekem.

Prijateljski tekmi, rezultata:

Brazilija : Čile 2:1 (1:0)

Hulk (14), Robinho (77); Vargas (70)

Honduras : Ekvador 2:2 (0:1)

Costly (62, 67); Ayovi (15), Valencia (88)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.