Brazilci zavzeli Rim

Foto: EPA Pri ženskah sta bili najboljši Larissa Franca in Juliana da Silva. Foto: EPA Nasmejani zmagovalki. Foto: EPA ... Foto: EPA Gledalci v Rimu so imeli kaj videti. Foto: EPA ... Foto: EPA ... Foto: EPA ... Foto: Reuters Zmagovalca. Foto: Reuters Rego in Cerutti pa sta premagala rojaka Marcia Arauja in Ricarda Santosa z 2:0. Foto: Reuters V moški konkurenci sta slavila Emanuel Rego in Alison Cerutti,
Odbojka na mivki ostaja v domeni Brazilcev. Na svetovnem prvenstvu sta namreč tako v ženski kot moški konkurenci slavili brazilski dvojici.
Oglej si celoten članek

Na svetovnem prvenstvu v odbojki na mivki v Rimu so dvojno krono osvojili brazilski tekmovalci. V moškem finalu sta bila sinoči najboljša Emanuel Rego in Alison Cerutti, pri ženskah pa Larissa Franca in Juliana da Silva. Slovenskih tekmovalcev na SP ni bilo.

V moški konkurenci je bil finale povsem brazilski, Rego in Cerutti pa sta premagala rojaka Marcia Arauja in Ricarda Santosa z 2:0. V malem finalu sta si bron priigrala Nemca Julius Brink in Jonas Reckermann, ki sta bila boljša od Latvijcev Martinsa Plavinsa in Janisa Smedinsa z 2:1.

Pri ženskah bi lahko Američanki Misty May-Treanor in Kerri Walsh preprečili popolno brazilsko slavje, a sta se morali po porazu z 1:2 proti Franci in da Silvi zadovoljiti s srebrom. Bron sta si priborili Kitajki Xue Chen in Zhang Xi, ki sta ugnali Čehinji Hano Klapalovo in Lenko Hajeckovo z 2:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.