"Brazilija se bo le stežka prebila na SP"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko je Pele za slabe razmere v brazilskem nogometu okrivil agente, je sedaj po reprezentanci udaril še nekdanji superzvezdnik Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Ronaldo je z brazilsko nogometno reprezentanco dvakrat osvojil naslov svetovnega prvaka. A časi, kot pravi Ronaldo, so se spremenili. Tako je ocenil, da je trenutna "Selecao" najslabša, ki jo je videl v zadnjih letih.

Po polfinalu na domačem Svetovnem prvenstvu, kjer so jih ponižali Nemci z rezultatom 1:7, se brazilski ekipi tudi v kvalifikacijah za Svetovno prvenstvo v Rusiji čez tri leta, ne piše nič dobro. Prvo tekmo so Brazilci namreč izgubili z 2:0 proti Čilu.

Ronaldo nad porazom brazilske reprezentance ni bil presenečen, saj meni, da Brazilija ne "proizvaja" več tako kvalitetnih igralcev, kot jih je še pred nekaj leti.

"Od vseh ekip v zadnjih letih, imam najmanj upanja za zdajšnjo. Le stežka se bo kvalificirala za SP 2018, ne zaradi močnih nasprotnikov, ampak same sebe. V vseh preteklih tekmovanjih je bila brazilska ekipa šibkejša od nasprotnikov," je jasen nekdanji zvezdnik brazilske ekipe.

Ronaldo je za Brazilijo nastopil 98-krat in zadel 62 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.