Šport > Nogomet
68 ogledov

"Brazilija se bo le stežka prebila na SP"

Ronaldo Žurnal24 main
Potem ko je Pele za slabe razmere v brazilskem nogometu okrivil agente, je sedaj po reprezentanci udaril še nekdanji superzvezdnik Ronaldo.

Nogometaš Ronaldo je z brazilsko nogometno reprezentanco dvakrat osvojil naslov svetovnega prvaka. A časi, kot pravi Ronaldo, so se spremenili. Tako je ocenil, da je trenutna "Selecao" najslabša, ki jo je videl v zadnjih letih.

Po polfinalu na domačem Svetovnem prvenstvu, kjer so jih ponižali Nemci z rezultatom 1:7, se brazilski ekipi tudi v kvalifikacijah za Svetovno prvenstvo v Rusiji čez tri leta, ne piše nič dobro. Prvo tekmo so Brazilci namreč izgubili z 2:0 proti Čilu.

Ronaldo nad porazom brazilske reprezentance ni bil presenečen, saj meni, da Brazilija ne "proizvaja" več tako kvalitetnih igralcev, kot jih je še pred nekaj leti.

"Od vseh ekip v zadnjih letih, imam najmanj upanja za zdajšnjo. Le stežka se bo kvalificirala za SP 2018, ne zaradi močnih nasprotnikov, ampak same sebe. V vseh preteklih tekmovanjih je bila brazilska ekipa šibkejša od nasprotnikov," je jasen nekdanji zvezdnik brazilske ekipe.

Ronaldo je za Brazilijo nastopil 98-krat in zadel 62 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.