Brez Ane Ivanović kot prerojen

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko je srbska teniška zvezdnica Ana Ivanović že drugič prekinila dveletno zvezo z avstralskim golfistom Adamom Scottom, s katerim sta veljala za enega najlepših športnih parov, je 32-letnik na golfskem igrišču kot prerojen.
Oglej si celoten članek

Na Odprtem prvenstvu ZDA si je Avstralec Adam Scott delil 15. mesto, julija pa zabeležil odmevna rezultata na AT&T Nationalu in Open Championshipu. Na AT&T Nationalu je končal na tretjem mestu s tremi udarci zaostanka za zmagovalcem Tigerjem Woodsom, na tretjem major turnirju sezone pa je pred zadnjim krogom vodil s štirimi udarci prednosti pred Severnim Ircem Graemom McDowellom in Američanom Brandtom Snedekerjem. Tudi večji del zadnjega dne je bil v prednosti in imel vse niti igre v svojih rokah, a je moral na koncu zaradi štirih zaporednih bogeyjev priznati premoč Južnoafričana Ernieja Elsa in se zadovoljiti z drugim mestom.

Foto: EPA ivanović scott V zadnjem času ni prišlo do sprememb le v Scottovem zasebnem pač pa tudi v profesionalnem življenju. Priljubljeni Avstralec je namreč zamenjal tudi trenerja. Po letih sodelovanja z nekdanjim trenerjem Tigerja Woodsa Butchom Harmonom se je odločil, da bo golfske prijeme zaupal svojemu svaku Bradu Malonu, še vedno pa ostaja zvest Woodsovemu nekdanjemu caddieju Stevu Williamsu.

Po porazu na Odprtem prvenstvu Velike Britanije Scott ni skrival razočaranja, a herojsko je dejal, da ga drugo mesto ne bo ustavilo in da se bo čez 14 dni na PGA Championshipu spet boril za tako želeno prvo zmago na major turnirjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.