Šport
24 ogledov

Brez Ane Ivanović kot prerojen

adam scott EPA
Potem ko je srbska teniška zvezdnica Ana Ivanović že drugič prekinila dveletno zvezo z avstralskim golfistom Adamom Scottom, s katerim sta veljala za enega najlepših športnih parov, je 32-letnik na golfskem igrišču kot prerojen.

Na Odprtem prvenstvu ZDA si je Avstralec Adam Scott delil 15. mesto, julija pa zabeležil odmevna rezultata na AT&T Nationalu in Open Championshipu. Na AT&T Nationalu je končal na tretjem mestu s tremi udarci zaostanka za zmagovalcem Tigerjem Woodsom, na tretjem major turnirju sezone pa je pred zadnjim krogom vodil s štirimi udarci prednosti pred Severnim Ircem Graemom McDowellom in Američanom Brandtom Snedekerjem. Tudi večji del zadnjega dne je bil v prednosti in imel vse niti igre v svojih rokah, a je moral na koncu zaradi štirih zaporednih bogeyjev priznati premoč Južnoafričana Ernieja Elsa in se zadovoljiti z drugim mestom.

ivanović scott | Avtor: EPA EPA
V zadnjem času ni prišlo do sprememb le v Scottovem zasebnem pač pa tudi v profesionalnem življenju. Priljubljeni Avstralec je namreč zamenjal tudi trenerja. Po letih sodelovanja z nekdanjim trenerjem Tigerja Woodsa Butchom Harmonom se je odločil, da bo golfske prijeme zaupal svojemu svaku Bradu Malonu, še vedno pa ostaja zvest Woodsovemu nekdanjemu caddieju Stevu Williamsu.

Po porazu na Odprtem prvenstvu Velike Britanije Scott ni skrival razočaranja, a herojsko je dejal, da ga drugo mesto ne bo ustavilo in da se bo čez 14 dni na PGA Championshipu spet boril za tako želeno prvo zmago na major turnirjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.