Šport
29 ogledov

Tigrov "hot dog napadalec" aretiran

Tiger Woods (30. december 1975) EPA
"Tiger, Tiger!" je navijač poklical golfista Tigra Woodsa, pritekel na zelenico in proti njemu vrgel hot dog. Zgrešil je za več metrov, nato pa se usedel na tla in mirno počakal na aretacijo pred očmi najbogatejšega športnika na svetu. "Kot kaže, si je želel samo priti v poročila," je kasneje povedal Woods.

Reuters poroča, da so navijača po incidentu aretirali. Ko se je Tiger Woods namreč pripravljal za zadnji udarec na sedmi luknji, je neznanec pritekel na zelenico golf kluba CordeValle in zaklical: "Tiger, Tiger!" Po zraku je nato poletel hot dog, ki ga je držal v roki, toda Woodsu se po besedah vodje varnostne službe turnirja, Dana Digginsa, ni približal na več kot 12 metrov. Po dogodku se je moški samo mirno ulegel na tla in počakal, da so ga prijeli.

"Obrnil sem se okrog in hot dog je bil že v zraku," je kasneje razlagal Woods. "Kot kaže, si je želel samo priti v poročila. Nekako sem se osredotočal na svoj udarec, ko se je začel dreti. Videti je bilo, kot da je hotel biti aretiran, saj je ležal na tleh, dal roke na hrbet in obrnil glavo."

Indijec Arjun Atwal, ki je z Woodsom igral v zadnjem kolu, se je celo ustrašil, da bi lahko policisti navijača tudi ustrelili: "Človeka bi lahko ustrelili, potem ko je tako stekel s tistim hot dogom. Policisti, ki so bili tam, bi lahko mislili, da je kaj drugega. Kruh je nekako pristal tam, kjer je stal on. Samo hrenovka je poletela," pa je še ocenil udarec. Oziroma met.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.