Magazin > VIP
15 ogledov

Bivša ljubica bo postala detektivka

Tiger Woods (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Bivša ljubica Tigerja Woodsa se bo izučila za zasebno detektivko. Pri tem bo vohunila za moškimi, ki varajo svoje žene.

Hostesa v nočnem klubu na Manhattnu Rachel Uchitel, ki je bila ena od mnogih ljubic golfista Tigerja Woodsa, razkritih v seks škandalu leta 2009, je zaprosila za licenco zasebne detektivke.

Rachel je za britanski časopis povedala, da je pripravljena vohljati za varajočimi možmi. "Ja, to pomeni, da bom zasledovala moške, ki varajo," je izjavila 35-letnica in dodala, da je to del premika v njenem življenju. Ugotovila je namreč, da ima nos za to.

Glede svojega zapletanja s poročenimi moškimi pa je dejala: "Nikoli več ne bom storila kaj takega." Svojo preteklosti z moškimi pripisuje smrti zaročenca, ki je umrl v napadu na World Trade Center 11. septembra. Vendar pravi, da je ljudje ne poznajo, saj ni kot druga dekleta in si ni nikoli predstavljala, da bo ujeta v takšen škandal. "Nikoli nisem nameravala koga prizadeti," je priznala. "Nisem niti kurba niti punca, navdušena nad denarjem ali slavo. Imam možgane," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.