Brez kazni za Balotellija

Foto: EPA
Foto: EPA
Mario Balotelli ne bo dodatno kaznovan zaradi starta nad Alexom Songom na tekmi z Arsenalom. Grozilo mu je kar devet tekem prepovedi.
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli je mnogim privzdignil obrvi z nevarnim startom na arsenalovca Alexa Songa v prvem polčasu tekme med Cityjem in topničarji, vendar je ta ostal nekaznovan. Angleška nogometna zveza pa je glede dvoboja s Songom zapisala, da naknadne kazni za Balotellija ne bo, ker je zadevo videl (najmanj) en sodnik. Italijan pa si je sicer kasneje prislužil drugi rumeni in s tem seveda rdeči karton, za kar se mu znova obeta prepoved.

Spodbudni novici navkljub pa kontroverzni italijanski reprezentant, ki ni redna izbira Cesareja Prandellija prav zaradi neukrotljivega značaja, ni najbolje zapisan pri šefu. Še več, Roberto Mancini je predlagal, da v nadaljevanju sezone sploh ne bi več igral, pri Cityju pa resno razmišljajo o njegovi prodaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.