Šport > Nogomet
28 ogledov

Brez kazni za Balotellija

manchester city balotelli rdeči karton EPA
Mario Balotelli ne bo dodatno kaznovan zaradi starta nad Alexom Songom na tekmi z Arsenalom. Grozilo mu je kar devet tekem prepovedi.

Mario Balotelli je mnogim privzdignil obrvi z nevarnim startom na arsenalovca Alexa Songa v prvem polčasu tekme med Cityjem in topničarji, vendar je ta ostal nekaznovan. Angleška nogometna zveza pa je glede dvoboja s Songom zapisala, da naknadne kazni za Balotellija ne bo, ker je zadevo videl (najmanj) en sodnik. Italijan pa si je sicer kasneje prislužil drugi rumeni in s tem seveda rdeči karton, za kar se mu znova obeta prepoved.

Spodbudni novici navkljub pa kontroverzni italijanski reprezentant, ki ni redna izbira Cesareja Prandellija prav zaradi neukrotljivega značaja, ni najbolje zapisan pri šefu. Še več, Roberto Mancini je predlagal, da v nadaljevanju sezone sploh ne bi več igral, pri Cityju pa resno razmišljajo o njegovi prodaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.