Šport > Nogomet
14 ogledov

Mariu huda kazen in nasvet trenerja: poroka!

Mancini Balotelli Queens Park Rangers QPR Manchester City Premier League Anglija EPA
Roberto Mancini je držal besedo in svojemu rojaku Mariu Balotelliju namenil najvišjo možno kazen, potem ko so problematičnega Italijana v jutranjih urah opazili med odhajanjem iz liverpoolskega striptiz bara. Poleg odvzete dvotedenske plače, ki znaša 300 tisoč evrov, je Mancini napadalcu Manchestra Cityja še svetoval, naj se oženi.

Če kdo, potem je Roberto Mancini gotovo pravi mož za to, da bi vesoljnemu svetu izdal pravi recept za obvladovanje Maria Balotellija. Italijanski trener je svojega rojaka pripeljal iz Interja Milana in ga pri Manchestru Cityju spremenil v enega najučinkovitejših napadalcev Premier League, a ne povsem brez težav, saj Balotellija zgode in nezgode spremljajo na praktično vsakem koraku.

Tokrat ga je moral Mancini kaznovati zaradi obiska striptiz bara v Liverpoolu, kjer so Balotellija opazili v petek zjutraj (ob 2.45), dan pred domačo tekmo Cityja z Bolton Wanderers, na kateri je zadovolj(e)ni Balotelli tudi zadel. Mancini je držal besedo in svojemu rojaku namenil najvišjo možno kazen, odvzem dvotedenske plače, ki v Balotellijevem primeru pomeni kar četrt milijona funtov ali 300 tisoč evrov.

“Mogoče bi mu poroka pomagala. To bi lahko bil odgovor, ker sem prepričan, da razume, da je storil napako," je po izrečeni kazni razlagal Mancini. "Mario je takšen, ampak nič ne moremo storiti, če ne bo nekoč spoznal, da ne sme početi takšnih reči. Izgleda, kot da se lahko z njim v vsakem trenutku zgodi prav vse. On je svoj najhujši sovražnik in stoodstotno gotovo je, da bi ga do sedaj že moralo izučiti. Ko si profesionalec moraš vedeti, da ne moreš ostati zunaj do dveh zjutraj, tako blizu tekme. Če bi bil Mario bolj zgodaj v postelji, potem bi zabijal več."

Balotellijeva slava je zmedla tudi novinarja BBC, ki je po tekmi Mancinija dvakrat zamenjal z njegovim problematičnim rojakom. "Vesel sem! Rad bi bil Mario, ker je mlad," je napako z nasmeškom pospremil Mancini (YouTube):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.