Šport > Nogomet
11 ogledov

Ne že spet: pretep Balotellija in Richardsa!

Richards Balotelli Manchester City Aston Villa Premier League EPA
Angleški mediji poročajo o novem incidentu, v katerega je bil neposredno vpleten napadalec Manchestra Cityja Mario Balotelli. Italijan naj bi se tokrat na četrtkovem treningu stepel s soigralcem Micahom Richardsom!

"Jaz & mario sva v redu!" je na Twitterju (vključno s pravopisnimi napakami) kasneje zapisal Micah Richards, branilec Manchestra Cityja. "Te stvari se zgodijo na treningih & po tem sva si segla v roko. To je dokaz strasti!" Richards in Mario Balotelli naj bi se sporekla in kasneje spopadla proti koncu četrtkovega treninga pred velikim nedeljskim obračunom z Arsenalom, ločiti pa so ju morali soigralci.

Ena izmed prič je povedala, da sta si oba igralca pred pretepom izmenjala nekaj vročih besed, še posebej pa je bil vznemirjen občasni angleški reprezentant Richards. To ni prvi primer pretepanja na Cityjevih treningih, kjer se je Balotelli bojda že pomeril z Jeromom Boatengom in Vincentom Kompanyjem, v lase pa sta si že prej skočila tudi Emmanuel Adebayor in Kolo Touré.

Balotelli se na žalost svojega trenerja Roberta Mancinija seveda ne ustavlja le pri pretepih. Metanje pikada, pirotehnika v kopalnici, vožnja skozi ženski zapor, med zadnjim vikendom pa pozna večerja v restavraciji s karijem. Izberite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.