Šport > Nogomet
21 ogledov

Mario v težavah, X. del: tokrat zaradi karija

Mario Balotelli proslavlja po prvem golu na Old Traffordu. Reuters
Naslovnice se na napadalca Manchestra Cityja Maria Balotellija lepijo kar same od sebe. Tokrat problematičnemu Italijanu grozita interna klubska preiskava in morebitna kazen, saj se je po predpisani uri odpravil v mesto na porcijo karija. In se sabljal z valjarji. Namesto črke X lahko vstavite poljubno število.

Italijanski napadalec Mario Balotelli je pred ponedeljkovim obračunom svojega Manchestra Cityja s Chelseajem kršil pravilnik kluba, ki pravi, da igralci sinjemodrih 48 ur pred tekmo ne smejo sodelovati v nikakršnih oblikah druženja. Enaindvajsetletni Balotelli sicer ni pil alkohola, je pa v restavraciji s karijem podpisoval avtograme in poziral pred objektivi z naključnimi obiskovalci. Z neznano osebo se je pomeril tudi v sabljanju z valjarjem za testo.

Cityjev trener Roberto Mancini naj bi sicer podpiral druženje svojih varovancev (brez alkohola, seveda), a za tekmo s Chelseajem je bila postavljena striktna hora legalis, zato bo moral Balotelli svoj izlet pojasniti tudi pred klubsko komisijo. Po pirotehniki, pikadu in vožnji skozi ženski zapor je to nov dogodek za album Balotelli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.