Brez Muršaka na Slovaško

Foto: Žurnal24 Jan Muršak bo pomlad nadaljeval v klubskem dresu. (Foto: Reuters)
V hokejski zvezi Slovenije so čakali na dovoljenje ekipe NHL Detroit Red Wings za nastop Jana Muršaka na bližnjem svetovnem prvenstvu v Bratislavi. Zdaj je jasno, da Matjaž Kopitar nanj ne bo mogel računati.
Oglej si celoten članek

Detroit, ki se je uvrstil v polfinale končnice NHL, namreč želi slovenskega napadalca Jana Muršaka zadržati v ekipi. Kot so sporočili iz HZS, je vodstvo ekipe želelo obdržati Mariborčana v moštvu za končnico, predvsem zaradi nabiranja izkušenj, hkrati pa nanj resno računa tudi kot na morebitno menjavo za katerega izmed poškodovanih igralcev.

Slovenija bo tako na SP na Slovaško odpotovala v postavi Andrej Hočevar, Robert Kristan in Matija Pintarič (vratarji), Damjan Dervarič, Blaž Gregorc, Sabahudin Kovačevič, Aleš Kranjc, Greg Kužnik, Žiga Pavlin, Klemen Pretnar, Mitja Robar in Andrej Tavželj (branilci) ter Jaka Ankerst, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Matej Hočevar, Žiga Jeglič, Rok Pajič, Žiga Pance, Tomaž Razingar, David Rodman, Marcel Rodman, Robert Sabolič, Mitja Šivic in Rok Tičar (napadalci).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.