Šport
21 ogledov

Brez Muršaka na Slovaško

Jan Muršak bo pomlad nadaljeval v klubskem dresu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V hokejski zvezi Slovenije so čakali na dovoljenje ekipe NHL Detroit Red Wings za nastop Jana Muršaka na bližnjem svetovnem prvenstvu v Bratislavi. Zdaj je jasno, da Matjaž Kopitar nanj ne bo mogel računati.

Detroit, ki se je uvrstil v polfinale končnice NHL, namreč želi slovenskega napadalca Jana Muršaka zadržati v ekipi. Kot so sporočili iz HZS, je vodstvo ekipe želelo obdržati Mariborčana v moštvu za končnico, predvsem zaradi nabiranja izkušenj, hkrati pa nanj resno računa tudi kot na morebitno menjavo za katerega izmed poškodovanih igralcev.

Slovenija bo tako na SP na Slovaško odpotovala v postavi Andrej Hočevar, Robert Kristan in Matija Pintarič (vratarji), Damjan Dervarič, Blaž Gregorc, Sabahudin Kovačevič, Aleš Kranjc, Greg Kužnik, Žiga Pavlin, Klemen Pretnar, Mitja Robar in Andrej Tavželj (branilci) ter Jaka Ankerst, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Matej Hočevar, Žiga Jeglič, Rok Pajič, Žiga Pance, Tomaž Razingar, David Rodman, Marcel Rodman, Robert Sabolič, Mitja Šivic in Rok Tičar (napadalci).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.