Brez načrtovane proslave zaradi avtogola

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ruski reprezentant Vasilij Berezucki se ne bo z veseljem spominjal na svoj 100. nastop v nacionalnem dresu.
Oglej si celoten članek

Kapetan ruske izbrane vrste Vasilij Berezucki je na prijateljski tekmi proti Kostariki, Rusi v kvalifikacijah za svetovno prvebstvo 2018 ne igrajo, saj gostijo tekmovanje, zabeležil svoj stoti reprezentančni nastop. A vse skupaj se je razpletlo precej drugače kot so si zamislili pri ruski nogometni zvezi.

Pri tej so na twitterju najavili krajšo proslavo ob stotici 34-letnega nogometaša, vendar se je vse skupaj nato zapletlo. Berezucki je ob koncu prvega polčasa namreč zabil avtogol, ki je Kostaričane popeljal do vodstva s 3:1. Rusi so kasneje izenačili, vendar so Srednjeameričani do zmage prišli po strelu z enajstmetrovke. Najstrožjo kazen je zakrivil Berezucki, odločilni zadetek za 3:4 pa je zabil Joel Campbell.

To je očitno razbesnelo može na zvezi, ki so zbrisali tvit o prosalvi, nogometašu pa niso podelili niti posebnega dresa in spominske kolajne, ki naj bi ju prejel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.