Šport > Nogomet
23 ogledov

Brez načrtovane proslave zaradi avtogola

Vasilij Berezucki Profimedias
Ruski reprezentant Vasilij Berezucki se ne bo z veseljem spominjal na svoj 100. nastop v nacionalnem dresu.

Kapetan ruske izbrane vrste Vasilij Berezucki je na prijateljski tekmi proti Kostariki, Rusi v kvalifikacijah za svetovno prvebstvo 2018 ne igrajo, saj gostijo tekmovanje, zabeležil svoj stoti reprezentančni nastop. A vse skupaj se je razpletlo precej drugače kot so si zamislili pri ruski nogometni zvezi.

Pri tej so na twitterju najavili krajšo proslavo ob stotici 34-letnega nogometaša, vendar se je vse skupaj nato zapletlo. Berezucki je ob koncu prvega polčasa namreč zabil avtogol, ki je Kostaričane popeljal do vodstva s 3:1. Rusi so kasneje izenačili, vendar so Srednjeameričani do zmage prišli po strelu z enajstmetrovke. Najstrožjo kazen je zakrivil Berezucki, odločilni zadetek za 3:4 pa je zabil Joel Campbell.

To je očitno razbesnelo može na zvezi, ki so zbrisali tvit o prosalvi, nogometašu pa niso podelili niti posebnega dresa in spominske kolajne, ki naj bi ju prejel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.