Brez vstopnice boste pristali v zaporu

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijačem zagrebškega Dinama od srede do petka ne bo dovoljen vstop v Eindhoven, če ne bodo imeli vstopnice za tekmo Evropske lige.
Oglej si celoten članek

Nizozemske oblasti v strahu pričakujejo navijaško skupino Bad Blue Boys, ki si je s številnimi incidenti na domačih in evropskih zelenicah pridobila nadvse negativen sloves.

Dinamo se bo v četrtem kolu Evropske lige pomeril s PSV Eindhovnom, župan nizozemskega mesta Rob van Gijzel pa je izdal posebno odredbo, ki hrvaškim navijačem prepoveduje vstop v mesto, če nimajo vstopnice za tekmo.

Nizozemski Ed.nl poroča, da bo prepoved veljala od srede do petka, oblasti pa obljubljajo, da bodo kršitelje aretirali – tudi če se bodo samo pojavili na letališču! Nizozemci so odločitev sprejeli zaradi prejšnjih izkušenj z navijači zagrebškega kluba v drugih evropskih mestih.

''Bad Blue Boys so eni izmed najzloglasnejših evropskih huliganov. Dobrodošli niso niti na svojem stadionu. Pred dvema tednoma je Dinamo proti PSG igral pred praznimi tribunami,'' piše nizozemski portal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.