Brez zamere po pretepu na letalu

Foto: Žurnal24 Allen se je razjezil na Maya, ker mu ni želel takoj izplačati dobitka. (Foto: Re
Tony Allen in O. J. Mayo sta si segla v roke. V začetku tedna sta se namreč na letalu ob igri s kartami sporekla, padale pa so tudi pesti. Ekipa je Allena denarno kaznovala, kartanje pa prepovedala.
Oglej si celoten članek

Na četrtkovem treningu sta Tony Allen in O. J. Mayo dejala, da ne gojita zamere drug do drugega, potem ko je tri dni prej prišlo do pretepa med njima. Na zasebnem letalu Memphis Grizzliesov iz Los Angelesa v Memphis so kot ponavadi igrali karte (najverjetneje poker), nakar je prišlo do pretepa med omenjenima košarkarjema (Mayo naj bi Allenu dolgoval nekaj denarja). Ekipa je denarno kaznovala Allena in prepovedala, da še kdaj kartajo na letalu.

"Jaz, O. J. in celotna ekipa smo imeli dober trening. Osredotočali smo se na napad in na izboljšanje obrambe. Mislim, da je zgodba z letala že preteklost," je v kratki izjavi za novinarje dejal Allen. Mayo je stanje komentiral z naslednjimi besedami: "T. A. je eden mojih boljših prijateljev v ekipi. Ne čutiva več zamere drug do drugega." Trener je zanikal, da Mayo na zadnji tekmi ni igral zaradi lažje poškodbe, ki jo je staknil na letalu. Na klopi naj bi ostal zaradi bronhitisa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.