Šport > Košarka
25 ogledov

Brez zamere po pretepu na letalu

Allen se je razjezil na Maya, ker mu ni želel takoj izplačati dobitka. (Foto: Re Žurnal24 main
Tony Allen in O. J. Mayo sta si segla v roke. V začetku tedna sta se namreč na letalu ob igri s kartami sporekla, padale pa so tudi pesti. Ekipa je Allena denarno kaznovala, kartanje pa prepovedala.

Na četrtkovem treningu sta Tony Allen in O. J. Mayo dejala, da ne gojita zamere drug do drugega, potem ko je tri dni prej prišlo do pretepa med njima. Na zasebnem letalu Memphis Grizzliesov iz Los Angelesa v Memphis so kot ponavadi igrali karte (najverjetneje poker), nakar je prišlo do pretepa med omenjenima košarkarjema (Mayo naj bi Allenu dolgoval nekaj denarja). Ekipa je denarno kaznovala Allena in prepovedala, da še kdaj kartajo na letalu.

"Jaz, O. J. in celotna ekipa smo imeli dober trening. Osredotočali smo se na napad in na izboljšanje obrambe. Mislim, da je zgodba z letala že preteklost," je v kratki izjavi za novinarje dejal Allen. Mayo je stanje komentiral z naslednjimi besedami: "T. A. je eden mojih boljših prijateljev v ekipi. Ne čutiva več zamere drug do drugega." Trener je zanikal, da Mayo na zadnji tekmi ni igral zaradi lažje poškodbe, ki jo je staknil na letalu. Na klopi naj bi ostal zaradi bronhitisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.