Brezec srečen, da je živ: zasilno pristal v Berlinu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkar Primož Brezec je z ekipo ruskega Nižnega Novgoroda preživljal pravo dramo na letu za Izrael. Na Twitterju je priznal, da ima srečo, da je živ.
Oglej si celoten članek

Letalo z igralci Nižnega Novgoroda je moralo na poti v Tel Aviv zasilno pristati v Berlinu. Zaradi trka s pticami je pilot prisilno prizemljil poškodovano letalo, ki je z načetim krilom srečno pristalo v nemški prestolnici.

"Srečen, da sem živ!!! #ponovnorojen" je na Twitterju v angleščini zapisal Brezec, verjetno najvišji potnik na omenjenem letu za Izrael. Ruska ekipa bi se morala z Brezcem na čelu iz Tel Aviva nato z avtobusom podati v Jeruzalem, kjer jih čaka tekma s Hapoelom v četrtfinalu evropskega pokala.

"Zasilni pristanek v Berlinu! Štiri ptice so zadele naše letalo. Pilot mi je kasneje dejal, da smo imeli veliko sreče!!!" je ob fotografiji poškodovanega in okrvavljenega krila pripisal nekdanji slovenski reprezentant. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.