Šport > Košarka
127 ogledov

Brezec srečen, da je živ: zasilno pristal v Berlinu

Brezec Nižni Novgorod Evropski pokal Hapoel Jeruzalem Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkar Primož Brezec je z ekipo ruskega Nižnega Novgoroda preživljal pravo dramo na letu za Izrael. Na Twitterju je priznal, da ima srečo, da je živ.

Letalo z igralci Nižnega Novgoroda je moralo na poti v Tel Aviv zasilno pristati v Berlinu. Zaradi trka s pticami je pilot prisilno prizemljil poškodovano letalo, ki je z načetim krilom srečno pristalo v nemški prestolnici.

"Srečen, da sem živ!!! #ponovnorojen" je na Twitterju v angleščini zapisal Brezec, verjetno najvišji potnik na omenjenem letu za Izrael. Ruska ekipa bi se morala z Brezcem na čelu iz Tel Aviva nato z avtobusom podati v Jeruzalem, kjer jih čaka tekma s Hapoelom v četrtfinalu evropskega pokala.

"Zasilni pristanek v Berlinu! Štiri ptice so zadele naše letalo. Pilot mi je kasneje dejal, da smo imeli veliko sreče!!!" je ob fotografiji poškodovanega in okrvavljenega krila pripisal nekdanji slovenski reprezentant. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.