Brezec v Španijo in Evroligo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski košarkar Primož Brezec, ki je po prihodu iz lige NBA branil barve ruskih Krasnih kril, bo po vsej verjetnosti v novi sezoni nastopal za španskega evroligaša Bilbao.
Oglej si celoten članek

Primož Brezec je blizu prestopa v španski Bilbao, ki bo prihodnjo sezono nastopal v elitni Evroligi. Slovenski center je lani nastopal za ruski Krasnie krilja in v prvenstvu v povprečju dosegal 12,4 točke in 6,1 skoka na tekmo, v Eurocupu pa bil celo najkoristnejši igralec rednega dela.

Baski sestavljajo močno ekipo, saj je pogodbo z njimi podpisal tudi španski reprezentant Raul Lopez, tik pred podpisom pogodbe pa naj bi bil tudi nekdanji španski reprezentant in eden nosilcev igre Barcelone Roger Grimao.

Parker bi v Asvel
Zanimiv prestop bi se utegnil zgoditi tudi na relaciji NBA - Francija. Zaradi lockouta v ligi NBA in morebitne odpovedi prvenstva Francoz in zvezdnik San Antonio Spurs Tony Parker razmišlja, da bi se vrnil v Francijo v moštvo Asvela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.