Šport > Košarka
22 ogledov

Brezec v Španijo in Evroligo

Primoz Primo%C5%BE Brezec Žurnal24 main
Slovenski košarkar Primož Brezec, ki je po prihodu iz lige NBA branil barve ruskih Krasnih kril, bo po vsej verjetnosti v novi sezoni nastopal za španskega evroligaša Bilbao.

Primož Brezec je blizu prestopa v španski Bilbao, ki bo prihodnjo sezono nastopal v elitni Evroligi. Slovenski center je lani nastopal za ruski Krasnie krilja in v prvenstvu v povprečju dosegal 12,4 točke in 6,1 skoka na tekmo, v Eurocupu pa bil celo najkoristnejši igralec rednega dela.

Baski sestavljajo močno ekipo, saj je pogodbo z njimi podpisal tudi španski reprezentant Raul Lopez, tik pred podpisom pogodbe pa naj bi bil tudi nekdanji španski reprezentant in eden nosilcev igre Barcelone Roger Grimao.

Parker bi v Asvel
Zanimiv prestop bi se utegnil zgoditi tudi na relaciji NBA - Francija. Zaradi lockouta v ligi NBA in morebitne odpovedi prvenstva Francoz in zvezdnik San Antonio Spurs Tony Parker razmišlja, da bi se vrnil v Francijo v moštvo Asvela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.