Britanci ponoreli: 150 'tvitov' na sekundo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Peti niz četrtfinalnega obračuna med Andyjem Murrayjem in Fernandom Verdascom si je v nekem trenutku ogledalo kar 10,4 milijona Britancev.
Oglej si celoten članek

Uradna stran teniškega turnirja v Wimbledonu je objavila številke, ki so zaznamovale četrtfinalni obračun med Britancem Andyjem Murrayjem in Špancem Fernandom Verdascom.

10,4 milijona - največje število gledalcev, ki je med petim nizom spremljalo televizijski program BBC.

112,7 decibelov - glasnost občinstva v okolici All England Cluba, ko je Murray serviral za zmago.

9000 - ''tvitov'' na minuto po Murrayjevi zmagi. To je več kot 150 objav na sekundo.

196 000 - število 'tvitov' v 24 urah, ki so omenjali Murrayja. 87% objav je izražalo podporo britanskemu tenisaču.

Prejel nasvet Alexa Fergusona

Murrayja v Wimbledonu spremlja nekdanji trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson. Legendarni škotski strateg je svojemu rojaku pomagal z nasveti. ''Pogovarjala sva se 15, 20 minut. Govorila sva o različnih stvareh - o njegovi upokojitvi, nogometu,... Dal mi je nasvet, kako se soočati s pritiskom in pričakovanji. Nasvet iz njegovih ust je velika dragocenost, zato ga ne bom delil,'' je povedal Murray.

Ljubitelj sušija

Murray, ki se bo v polfinalu pomeril s Poljakom Jerzyjem Janowiczem, se po vsakem obračunu okrepča s sušijem. Po poročanju Daily Mail Murrayjeva dieta vsebuje mešanico proteinov in ogljikovih hidratov, ki pomagajo pri okrevanju misič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.