Brock Lesnar se vrača s puško v roki

Nekdanji vladar težke kategorije najmočnejše svetovne organizacije MMA Brock Lesnar se po težavah in nevarni bolezni vrača v oktagon. Se bo v UFC vrnil z borbo proti Alistairju Overeemu?
Oglej si celoten članek

Bivši prvak UFC v težki kategoriji Brock Lesnar je v zgornjem videu najavil svoj povratek med najboljše. "Pred kratkim sem imel operacijo zaradi divertikuloze. Počutim se odlično. Počutim se zdravo, močno, kot sem se pred tem," je v videu med drugim dejal Lesnar, ki je zdaj očitno le prebrodil zdravstvene težave. Lesnar ima ob povratku najvišje cilje, saj želi znova poseči v sam vrh težke kategorije. "Zelo sem optimističen glede nadaljevanja moje kariere. Menim, da je pred menoj svetla prihodnost v UFC. Zdravje je popolno. Počutim se odlično, zelo sem motiviran in znova želim postati prvak. Verjamem, da mi bo uspelo," je s puško v roki dejal Američan.

S kom se bo Lesnar pomeril ob povratku v oktagonu, še ni znano. V zadnjem času se veliko govori o mega borbi proti Alistairju Overeemu, a je predsednik UFC Dana White zaenkrat to zanikal. Kljub temu je jasno, da bi obračun bivšega prvaka in Nizozemca uresničil sanje številnih navdušencev MMA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.