Šport
27 ogledov

Brock Lesnar se vrača s puško v roki

Brock Lesnar Youtube
Nekdanji vladar težke kategorije najmočnejše svetovne organizacije MMA Brock Lesnar se po težavah in nevarni bolezni vrača v oktagon. Se bo v UFC vrnil z borbo proti Alistairju Overeemu?

Bivši prvak UFC v težki kategoriji Brock Lesnar je v zgornjem videu najavil svoj povratek med najboljše. "Pred kratkim sem imel operacijo zaradi divertikuloze. Počutim se odlično. Počutim se zdravo, močno, kot sem se pred tem," je v videu med drugim dejal Lesnar, ki je zdaj očitno le prebrodil zdravstvene težave. Lesnar ima ob povratku najvišje cilje, saj želi znova poseči v sam vrh težke kategorije. "Zelo sem optimističen glede nadaljevanja moje kariere. Menim, da je pred menoj svetla prihodnost v UFC. Zdravje je popolno. Počutim se odlično, zelo sem motiviran in znova želim postati prvak. Verjamem, da mi bo uspelo," je s puško v roki dejal Američan.

S kom se bo Lesnar pomeril ob povratku v oktagonu, še ni znano. V zadnjem času se veliko govori o mega borbi proti Alistairju Overeemu, a je predsednik UFC Dana White zaenkrat to zanikal. Kljub temu je jasno, da bi obračun bivšega prvaka in Nizozemca uresničil sanje številnih navdušencev MMA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.