Bronasti s SP že ob sezono

Foto: Profimedia Killian Peier
Še ena neprijetna poškodba pred začetkom sezone.
Oglej si celoten članek

Sezona smučarskih skokov se bo po urniku začela 21. novembra z ekipno tekmo v Wisli, kar nekaj reprezentanc pa bo v zimo vstopilo oslabljenih. 

Tako so pred dnevi iz nemške smučarske zveze sporočili, da bo celotno sezono izpustil lani šesti skakalec sezone Stephan Leyhe, ki še ni okreval po strgani križni vezi letos marca, podobna slaba novica pa zdaj prihaja še iz švicarskega tabora. Killian Peier, presenetljivo tretji na svetovnem prvenstvu v Seefeldu, je namreč prav tako že končal letošnjo sezono. V soboto si je petindvajsetletnik na švicarskem prvenstvu poškodoval križne vezi desnega kolena in ga naslednji teden čaka operacija, je sporočila švicarska zveza.

Sredi oktobra jo je sicer skupil tudi Domen Prevc, ki pa se ni poškodoval na skakalnici, ampak na kondicijskem treningu. Težave je imel pri preskakovanju ovir, ob padcu pa si je poškodoval zapestje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.