Šport > Zimski športi
2357 ogledov

Bronasti s SP že ob sezono

Killian Peier Profimedia
Še ena neprijetna poškodba pred začetkom sezone.

Sezona smučarskih skokov se bo po urniku začela 21. novembra z ekipno tekmo v Wisli, kar nekaj reprezentanc pa bo v zimo vstopilo oslabljenih. 

Tako so pred dnevi iz nemške smučarske zveze sporočili, da bo celotno sezono izpustil lani šesti skakalec sezone Stephan Leyhe, ki še ni okreval po strgani križni vezi letos marca, podobna slaba novica pa zdaj prihaja še iz švicarskega tabora. Killian Peier, presenetljivo tretji na svetovnem prvenstvu v Seefeldu, je namreč prav tako že končal letošnjo sezono. V soboto si je petindvajsetletnik na švicarskem prvenstvu poškodoval križne vezi desnega kolena in ga naslednji teden čaka operacija, je sporočila švicarska zveza.

Sredi oktobra jo je sicer skupil tudi Domen Prevc, ki pa se ni poškodoval na skakalnici, ampak na kondicijskem treningu. Težave je imel pri preskakovanju ovir, ob padcu pa si je poškodoval zapestje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice