"Hitro mi stisni roko, ker bom bruhal!"

Foto: Profimedia Jack Draper je bil po dvoboju povsem izmučen.
Foto: Profimedia Jack Draper je bil po dvoboju povsem izmučen.
Britanec je pred odhodom z igrišča naredil nekaj zelo nenavadnega za športno prizorišče.
Oglej si celoten članek

V 1. krogu OP Avstralije sta se pomerila Američan Marcos Giron in Britanec Jack Draper. Slednji je po napetem dvoboju slavil v petih nizih, zadnjega je dobil s 6:2.

Draper, 55. igralec sveta na lestvici ATP, se je po koncu dvoboja rokoval s tekmecem, nato pa odhitel do kante za smeti.

Na presenečenje vseh na stadionu je sklonil glavo v kanto in začel močno bruhati. Že ob stisku roke z Gironom je Američanu dejal: "Pohiti in mi stisni roko, ker bom bruhal!"

Draperjeve težave so posledica velike vročine v Melbournu in posledične dehidracije, kar je še en pokazatelj tega, da se prvi grand slam sezone igra v zares težkih pogojih. Britanec iz Suttona je sicer sploh prvič v karieri dobil dvoboj po petih nizih.

Foto: Profimedia Jack Draper OP Avstralije

22-letnega Draperja v 2. krogu, v kolikor bo zmožen stopiti na igrišče, čaka še en ameriški tekmec - Tommy Paul.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.