Brumen: "Vidim nas v drugem delu"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Evropsko prvenstvo 2012. Slovenski rokometni reprezentanci je bilo na žrebu skupin dodeljeno nastopanje v Vršcu skupaj s sosedo Hrvaško, Norveško in Islandijo. Brumen: "Ne gremo na izlet."
Oglej si celoten članek

Rokomet. "Lahko bi dobili tudi težje tekmece, tako da se ne moremo ravno pritoževati. Jaz se vidim v nadaljevanju tekmovanja in mislim, da se tudi ostali del ekipe. Še več – napovedujem, da v nadaljevanje ne bomo odšli z nič točkami. Na evropsko prvenstvo ne gremo na izlet," je po žrebu skupin za evropsko prvenstvo v Srbiji 2012 dejal krilni napadalec slovenske reprezentance Matjaž Brumen. Sinjemodri bodo začetek januarja prihodnje leto v Vršcu moči merili s Hrvati, Norvežani in Islandci. Prva tekma varovance selektorja Borisa Deniča čaka 16. 1. 2012, nasprotnik bo Norveška.

Reprezentanca na pravi poti
Član državnih prvakov iz Kopra je za konec pohvalil stanje reprezentance pod novim vodstvom: "Težko je oceniti, kakšen je domet te ekipe, saj smo v kvalifikacijah od težkih tekmecev naleteli le na Poljsko in odziv ni bil slab. Veseli me, da so v reprezentanci mladi igralci – v prihodnje jim napovedujem tvorbo velikih uspehov. Hvala bogu selektor deluje pametno in postopoma v ekipo uvaja mlajše, jim že pri teh letih daje priložnost za dokazovanje." V drugi krog tekmovanja na EP vodijo prva tri mesta v skupini, ekipe pa s seboj nosijo toliko točk, kot so jih pridobile ob igranju z ostalima dvema uvrščenima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.