Šport
11 ogledov

Brumen: "Vidim nas v drugem delu"

Matjaz Brumen, slovenija Anže Petkovšek
Evropsko prvenstvo 2012. Slovenski rokometni reprezentanci je bilo na žrebu skupin dodeljeno nastopanje v Vršcu skupaj s sosedo Hrvaško, Norveško in Islandijo. Brumen: "Ne gremo na izlet."

Rokomet. "Lahko bi dobili tudi težje tekmece, tako da se ne moremo ravno pritoževati. Jaz se vidim v nadaljevanju tekmovanja in mislim, da se tudi ostali del ekipe. Še več – napovedujem, da v nadaljevanje ne bomo odšli z nič točkami. Na evropsko prvenstvo ne gremo na izlet," je po žrebu skupin za evropsko prvenstvo v Srbiji 2012 dejal krilni napadalec slovenske reprezentance Matjaž Brumen. Sinjemodri bodo začetek januarja prihodnje leto v Vršcu moči merili s Hrvati, Norvežani in Islandci. Prva tekma varovance selektorja Borisa Deniča čaka 16. 1. 2012, nasprotnik bo Norveška.

Reprezentanca na pravi poti
Član državnih prvakov iz Kopra je za konec pohvalil stanje reprezentance pod novim vodstvom: "Težko je oceniti, kakšen je domet te ekipe, saj smo v kvalifikacijah od težkih tekmecev naleteli le na Poljsko in odziv ni bil slab. Veseli me, da so v reprezentanci mladi igralci – v prihodnje jim napovedujem tvorbo velikih uspehov. Hvala bogu selektor deluje pametno in postopoma v ekipo uvaja mlajše, jim že pri teh letih daje priložnost za dokazovanje." V drugi krog tekmovanja na EP vodijo prva tri mesta v skupini, ekipe pa s seboj nosijo toliko točk, kot so jih pridobile ob igranju z ostalima dvema uvrščenima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.