Brutalen napad za 99 let suspenza

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Argentinski igralec ragbija je bil s strani svojega kluba suspendiran za 99 let.
Oglej si celoten članek

Argentinski igralec ragbija Cipriano Martinez si je prislužil suspenz s strani svojega kluba. In to kakšnega. Kaznovan je z 99 leti prepovedi nastopanja. Klub Pucara ga je kaznoval zaradi brutalnega napada na člana San Albana Juana Masija, slednji je dobil divjaško brco v glavo.

Zaradi te poteze je bil Martinez takoj izključen iz igre, zveza pa je proti njemu že uvedla postopek. A kot prvi je reagiral njegov klub. "Obsojamo nešportno obnašanje na tekmi proti San Albanu. Želimo se opravičiti poškodovanemu igralcu, San Albanu in celotnemu svetu ragbija," so v sporočilu za javnost zapisali pri Pucari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.