Bryant bo igral nogomet z Guardiolo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zvezdnik lige NBA in Los Angeles Lakers Kobe Bryant bo v nedeljo igral nogomet na dobrodelni tekmi zvezd, na kateri bo nastopil tudi trener Barcelone Pep Guardiola.
Oglej si celoten članek

Ena od najbolj znanih nogometašic na svetu, upokojena Ameriačnka Mia Hamm, za nedeljo v Washingtonu organizira dobrodelno nogometno tekmo, na kateri bodo zaigrali številni svetovno znani zvezdniki.

Za gledalce na stadionu Kastles v Washingtonu bo najbolj zanimivo videti, kako nogometne veščine obvlada eden najboljših košarkarjev sedanjosti Kobe Bryant. Zvezdnik Los Angeles Lakers je odraščal v Italiji, kjer je vzljubil nogomet, in je velik ljubitelj Barcelone. Nič čudnega, da se Bryant veseli tekme, saj bo ob njem zaigral tudi trener katalonskega velikana Pep Guardiola.

Na nogometni tekmi bosta med drugimi zaigrala še košarkar Boston Celtics Jeff Green in hokejist Washington Capitals John Carlson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.