Bryant le še eno sezono za Jezernike

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkarski zvezdnik Kobe Bryant bo, ko se bo jeseni vrnil na igrišča po poškodbi, odigral le še eno sezono za jezernike iz Los Angelesa.
Oglej si celoten članek

"Namignil je, da je to to. Eno leto ima še po pogodbi, za zdaj se nismo pogovarjali o dodatku, mislim, da se tudi ne bomo," je o prihodnosti Kobeja Bryanta dejal direktor Los Angeles Lakersov Mitch Kupchak za SiriusXM NBA Radio.

Za Jezernike je zdaj 36-letni zvezdnik igral celotno kariero v ligi NBA. Zadnja leta pa ga mučijo poškodbe. Leta 2013 je, čeprav si je poškodoval Ahilovo tetivo, še podpisal novo dveletno pogodbo, vredno 48 milijonov dolarjev, s katero je postal najbolje plačan košarkar v ligi in prvi, ki je pri istem moštvu zdržal 20 let. Toda po vrnitvi je odigral le šest tekem, po poškodbi kolena pa je bilo sezone zanj konec. Tudi v tej ni imel sreče, januarja jo je skupila rama, po operaciji so mu zdravniki svetovali devet mesecev počitka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.