Bryant na okrevanje v Nemčijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Kobe Bryant bo pomoč pri okrevanju po poškodbi ahilove tetive poiskal v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA Kobe Bryant, ki si je aprila poškodoval ahilovo tetivo, se je v zdravniško oskrbo zdaj podal v Nemčijo. Kot je dejal trener moštva Los Angeles Lakers Mike D'Antoni, kjer si Bryant služi kruh, košarkarja znova pričakujejo v ekipi čez en teden, njegov odhod v Nemčijo pa je bil že dlje načrtovan.

Petintridesetletni Bryant je že predlani dvakrat poiskal pomoč pri nemških strokovnjakih v Düsseldorfu. Jezerniki bodo sezono NBA začeli 30. oktobra proti moštvu Los Angeles Clippers, Bryanta pa bržkone še ne bo v ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.