Bryanta in njegovo hčerko pokopali že v petek

Foto: Profimedia Kobe Bryant
Pogreb košarkarskega superzvezdnika in njegove hčerke Gianne je potekal v ožjem krogu družine.
Oglej si celoten članek

Kobeja Bryanta in njegovo hčerko Gianno so pokopali že prejšnji petek, poroča Los Angeles Times. Pogreb je potekal v krogu družine, ki si je zaželela zasebnosti na zadnji poti tragično preminulih v helikopterski nesreči 26. januarja v Calabasasu, 50 kilometrov severozahodno od Los Angelesa.

K zadnjemu počitku so nekdanjega zvezdnika Los Angeles Lakers in uspešnega podjetnika ter njegovo hčerko Gianno po podatkih pogrebnih certifikatov položili v bližini rezidence Bryantovih v Orange Countyju, natančneje v Corondel Maru.

Posebna pogrebna ceremonija v poklon življenju odličnega košarkarja bo sicer na sporedu 24. februarja v dvorani Staples Center, kjer igrata oba losangeleška košarkarska velikana Lakers in Clippers.

V nesreči je skupaj umrlo devet ljudi, uradna preiskava pa še vedno poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.