Bryantova vdova blokirala račune v čast pokojnemu NBA zvezdniku

Foto: Epa vanessa bryant
Družina tragično preminulega Kobeja Bryanta je še vedno v fazi globokega žalovanja.
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant, vdova pokojnega Kobeja Bryanta, ki je konec januarja umrl v helikopterski nesreči, v kateri je živlienje izgubila tudi njegova hči Gigi, je podpornikom enega največjih košarkarjev vseh časov pojasnila, zakaj se je odločila blokirati številne navijaške račune na družbenih omrežjih.

Navijačem, ki vsakodnevno objavljajo vsebino v spomin na petkratnega prvaka lige NBA in njegovo hčerko, se je najprej zahvalila za njihov doprinos, a dodala, da se bosta s hčerko Natalio do nadaljnjega izogabili objavam, ob katerih se jima vedno znova odpira rana ob boleči izgubi.

"Prosim razumite, da sva to storili zavoljo najinega okrevanja in ne zato, ker ne bi cenili vaše ljubezni," je pojasnila Vanessa.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.