Bucks in Lakers do tretje zmage, težave za Houston

Foto: Twitter LeBron James na četrti tekmi med Trail Blazers in Lakers.
Foto: Reševalni pas/Twitter LeBron James na četrti tekmi med Trail Blazers in Lakers.
Najboljši ekipi rednega dela sta zmagali še tretjič zapored.
Oglej si celoten članek

Milwaukee je po šokantnem uvodnem porazu v seriji proti Orlandu dobil tretjo tekmo v nizu in je le še zmago oddaljen od dvoboja z Miamijem. Tokrat je "domačine" premagal s 121:106. Bucks so odpor tekmeca strli na začetku zadnje četrtine, ko so z delnim izidom 18:2 povedli s 102:83. Giannis Antetokounmpo je dosegel 31 točk (15 skokov, 8 podaj), Khris Middleton pa jih je dodal enaindvajset.

Bravo! Dragiću ponoči uspelo, kar Dončiću še ni

Na zahodu so Los Angeles Lakers brez težav prišli do vodstva 3:1 v seriji proti Portlandu (135:115) - LeBron James je dosegel 30 točk, Oklahoma City Thunder pa je premagala Houston Rockets (117:114) in izenačila rezultat v seriji na 2:2. Junaka zmage sta bila Dennis Schröder, ki je zbral 30 točk, ter Chris Paul, ki jih je dodal 26. Na drugi strani je bil ob odsotnosti Russella Westbrooka (mečna mišica) prvi strelec Houstona James Harden z 32 točkami, 15 podajami in osmimi skoki.

Danes sta v Orlandu na sporedu le dve tekmi. Utah Jazz bo skušal priti do konferenčnega polfinala, saj proti Denverju vodi s 3:1, ob 3.00 zjutraj po slovenskem času pa si bosta znova nasproti stala Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers. Rezultat v seriji je po izjemni predstavi Luke Dončića na tretji tekmi izenačen na 2:2.

Video Shaq in Dončić govorila v slovenščini!

NBA, izidi:

VZHOD:
Orlando Magic - Milwaukee Bucks              106:121
(Milwaukee vodi s 3:1 v zmagah)

Miami Heat - Indiana Pacers                   99:87
(Miami je dobil serijo s 4:0 v zmagah)

ZAHOD:
Oklahoma City Thunder - Houston Rockets      117:114
(serija je izenačena na 2:2 v zmagah)

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers  115:135
(Los Angeles vodi s 3:1 v zmagah)
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.