Budućnost izsilila peto tekmo

Foto: ABA
Foto: ABA
Finale regionalne košarkarske lige bo odločila zadnja, peta tekma.
Oglej si celoten članek

Na četrti tekmi finalne serije je Budućnost premagala oslabljeno Crveno zvezdo (84:80) in izid v zmagah izenačila na 2:2. Prvi dve tekmi v Beogradu so visoko dobili Srbi, naslednji dve v Podgorici pa Črnogorci.

Zvezda je na četrti tekmi vodila vse do konca tretje četrtine, ko so domačini prišli v rezultatsko ravnotežje. Zadnji del igre je minil ob izenačeni igri, v končnici pa so bili spretnejši igralci Budućnosti.

Pri domačinih je blestel Norris Cole z 31 točkami, šestimi skoki in šestimi asistencami, Edwin Jackson je dodal 23 točk. Za goste je Billy Baron zbral 24 točk.

Video "Poglejte, kaj so metali na nas"

Odločilna peta tekma bo v ponedeljek ob 19. uri v Beogradu.

ABA, finale (četrta tekma):

Budućnost - Crvena zvezda 84:80 (20:25, 15:13, 22:20, 27:22)  /2:2/
Cole 31 (6 as), Jackson 23; Baron 24, Dobrić, Faye (7 sk) po 14.

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na tri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.